A tökéletes nappali receptje - első hozzávaló!

Avagy mi a legfontosabb eleme egy tökéletes nappalinak?

A nappali otthonunk közös családi színtere, itt vagyunk a legtöbbet együtt, itt éljük a “miidőnket”! Így fontos, hogy kellő időt fordítsunk a tervezésére! Ez az a helyiség, ahol leültetjük a vendégeinket, itt nézzük a családi filmeket, itt zajlanak a hosszas közös beszélgetések és itt ünnepeljük a különböző ünnepeket. Érdemes egy olyan helyiséget kialakítani, ahol szívesen töltjük el szabadidőnket akár együtt, de akár egyedül is!

Na de! Hova ültetjük a vendéget? Hol ülünk miközben kedvenc filmünket nézzük? és még feltehetnénk pár kérdést!

Már lehet, hogy Ön is kitalálta: legfrissebb cikkünk a kanapékról fog szólni!

 

A nappali nem nappali egy kényelmes kanapé nélkül...

Gondoljon csak bele… Hogyha Ön tervezhetné meg álmai kanapéját milyen lenne? Bőr vagy szövet? 2 személyes, 3 személyes vagy akár sarok, illetve U alakú? Állítható fejtámlát szeretne? Talán relax funkciókra vágyik? Szívesen meghatározná még az ülésmélységet is vagy éppen a különböző design elemeket, mint például a lábak vagy a karfa?

Ez nem álom! Ez már a valóság, hiszen manapság már minden lehetséges!

A ROM kanapék egyedülálló 3D látványtervező alkalmazásával Ön lehet álmai kanapéjának tervezője!

Nem kell beérnie egy átlagos kanapéval! Személyre szabott, minden igényét kielégítő kanapéját megtervezheti a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermében!

A következőkben bemutatjuk Önnek a ROM Bellona és Donato kanapékat, melyeket 2017.10.10. - 2017.10.31. között 20% kedvezménnyel vásárolhat meg!

ROM Bellona - nagyvárosi loft terekbe vagy vidéki otthonokba?

Loft stílusban gondolkodik? A gyárépületekből kialakított otthonokkal indult és meghódította a felhasználókat - a loft nagyon népszerű! A ROM pedig mindenre és mindenkire gondol így a kínálatában megtalálható Bellona kanapé modell egyszerű, letisztult vonalvezetésével loft terekben is megállja helyét! Sőtt ezen adottságának köszönhetően akár végletekről is írhatunk, hiszen a nagyvárosi loft terek mellett vidéki otthonokba is bátran választhatjuk. Vidék?

Igen… közel a természethez… egy olyan otthonban, mely melegséget és nyugalmat áraszt, talán pont ilyen jellemzőkkel írhatnánk le egy vidéki hangulatú otthont. Egy ilyen “kis lak” szinte hívogat és elcsábít minket a város zajától. A pihentető nyugalomhoz elengedhetetlen kanapét pedig megtalálhatjuk a ROM Bellonában, mely ebbe a környezetbe is tökéletesen illeszkedik.

Önnek melyik enteriőr kedves?

Ne feledje! Válassza bárhová is a ROM Bellona kanapét, most megajándékozzuk 20% kedvezménnyel!

ROM Donato - modern elegancia és funkcionalitás

A Donato kanapé tökéletes példa arra, hogyan lehet a modern eleganciát és a funkcionalitást összhangba hozni, úgy, hogy a stílus és a kényelem tulajdonságok kompromisszumban álljanak egymással. Legyen szó akár egy pohár borrol vagy egy kis hétvégi délutáni relaxról - a Donato biztosan jó társ lesz.

Látogasson el a Divas Lakberendezés budapesti bemutatótermébe, ahol mind a Bellona, mind a Donato ülőgarnitúra megtekinthető élőben!

Várjuk, hogy együtt tervezhessük meg nappalija legfontosabb elemét - személyre szabott kanapéját, mely minden igényének megfelelhet!

A cikkben látható 20% kedvezmény a ROM Bellona és Donato kanapéra érvényes 2017.10.10. - 2017.10.31. között a Divas Lakberendezés bemutatótermében!

Címért, elérhetőségekért és nyitva tartásért kattintson ide!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin