„A lakberendezési szaküzlet drága.” Tévedés!

Addig, amíg nem tértem be egy esős szombat délelőtt a DiVAS lakberendezési szaküzletbe, én is ebben a tévhitben éltem.

Térdig jártam az előző napokban a lábam, a kicsi, ágyazható, nekem ideális kanapét keresgélve, de nem jártam sikerrel. Az egyik kanapé, ami tetszett, pont 10 cm-rel volt nagyobb, mint a hely, ami a nappalimban rendelkezésre állt. A másik éppen befért volna, de se a formája, se a szövet tapintása nem tetszett, mondjuk a szövet színe még éppen jó lett volna.

Tanácstalan voltam, meg egy kicsit bátortalan is, mert hát a pénztárcám bizony határt szabott az álmaimnak, de a helyzetet meg kellett oldani, mégsem lehet egy nagy üresség a nappali sarkában! És hol alszanak anyósomék, ha meglátogatnak minket?

Így keresgéltem a neten, majd megtaláltam Zuglóban a DiVAS lakberendezési szaküzletet.

Az üzletbe lépve még bátortalanabb lettem, gyönyörűséges kanapék vettek körül, szinte „sütött” róluk az extra minőség, kellemes és extravagáns hangulat, ránéztem az árcímkére, hát a rajtuk szereplő árak bizony túlmentek a lehetőségeimen. Ekkor lépett hozzám oda Csilla, aki - mint később kiderült - már sok éve bútorértékesítéssel foglalkozik, kedvesen kérdezve, hogy mi iránt érdeklődöm.

Vettem egy mély levegőt, kanapét szeretnék, kicsit és szépet, de őszinte leszek, nekem erre max. 500.000 forintom van. "Hiszen ez nem gond, hanem egy klassz lehetőség" - hangzott a kedves válasz Csillától, "ez itt a földszinten a prémium választékunk, gyere, menjünk fel az emeletre, szuper lengyel kanapéink vannak igen jó áron. Te választhatod ki a formát, a szövetet, sőt a láb színét is!"

Az emeleten számos hangulatos enteriőrben igen különböző kanapékat kipróbálva, az EMA mellett döntöttem. Ennek különlegessége, hogy kinyitáskor a fekvőfelület egy igazi matrac, mintha franciaágyon aludnál. Szerintem anyósomnak is tetszeni fog, ha újra jönnek hozzánk!

Ezt választottam:

  • EMA II ágyazható kanapé
  • 140 cm széles matraccal
  • egyszerű, szép, vízlepergető bársony szövettel
  • fekete falábbal,
  • ára: 512.080 Ft

A lengyel GALA bútorgyár terméke az EMA, így van hozzá fotel és puff is. A puffra még gyűjtök kicsit, hasonló bársony szövetből szeretném majd később megrendelni, csak más árnyalatban - így lesz igazán hangulatos a nappalim!

Visszatérve az első gondolatomra: most már tudom, hogy tévedtem. 

Lakberendezési szaküzletben vásárolni nem jelenti feltétlenül azt, hogy drágábban vásárolok, mint egy nagy bútoráruházlánc üzletében. Itt is kaphatók kiváló ár-érték arányú bútorok, amik a kisebb költségvetésbe is beleférnek.

Ami egészen más azonban, az a figyelem, amit kaptam! 

Csilla egy órán keresztül kedvesen és türelmesen foglalkozott velem, csak rám figyelt, közben egy jó cappuccinót kortyolgattam. Amikor a szemem már káprázott a többszáz féle szövettől, akkor tanácsot adott, hogy melyik illik jobban a nappalimba, melyik kevésbé. Még jó, hogy készültem pár fotóval, ezeket meg tudtam mutatni a telefonomon.

A DiVAS lakberendezési szaküzletben vásárolni nem drága mulatság, hanem egy élmény, köszönöm!

Üdvözlet a DiVAS csapatnak:
Borbála

Ui.: Persze itt is kaphatók különleges olasz design bútorok és formatervezett elektromos relax elemes kanapék, ezek természetesen magasabb árfekvésűek, ha ilyet keresel, akkor is érdemes betérned, már csak az élményért is megéri! 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin