Gala Serena moduláris kanapé Aquaclean szövettel Katt rá a felnagyításhoz

Serena moduláris kanapé / GALA

Serena moduláris kanapé a Gala Collezione legkeresettebb terméke, amely a mai trendeket követi modern kialakításával. A moduláris rendszer lehetőséget ad arra, hogy a különböző elemekből válogatva egyedi összeállítású ülőgarnitúrát állítsuk össze. Az elemlistában számos eltérő méretű bútorelem létezik, amelyeket igényeink és a tér adottságaihoz mérten variálhatunk. A bútor egyedi jellemzője az, hogy az ülőtagok külön-külön is térben elhelyezhető. Kialakítható U alakú ülőgarnitúra, kisebb és nagyobb méretű L alakú sarokkanapé vagy épp szóló heverő. A Serena kanapé egyedülálló kényelemmel rendelkezik, hiszen az  ülésmélysége a többi ülőgarnitúrához képest nagyobb, egész pontosan 78 centiméter. A kényelmi funkciót az optcionálisan rendelhető fejtámlák is fokozzák. Rendelkezésre áll két méretben kapható dohányzó asztal, amit a térbe vagy épp az elemek közzé lehet csatlakoztatni. Természetesen a vendégágy és az ágyneműtartó is elérhető. Legyen szó modern, minimalista, vagy loft stílusról. válassza a Serena moduláris kanapét.

A kínálatunkban megtalálható összes Gala Collezione moduláris kanapé - különböző szövettel, lemosható (Aquaclean) szövettel és valódi bőrrel rendelhető, illetve egyedien tervezhető. A tervezés kiterjed a kanapé méretére, színére, bevonó anyagra, a különböző funkciókra és a további megjelenési elemekre. A képeken látható modellek csak bemutató jellegűek, bemutatótermünkbe ellátogatva, mindegyik termékünk személyre szabásában tudunk segíteni!

Tervezzük meg együtt egyedülálló kanapéját az Ön igényének megfelelően!

A feltüntetett indulóár A1. szövet kategóriás ,,1D(10)SL–STOLIK2–EN(6)XL–3QFBB–EN(2)–1(80)BB–STOLIK1–1(80)P" összeállításra vonatkozik.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
bár elem: nem
kiegészítő asztalelem: igen
szabadpárnás sarokelem: igen
egyedi összeállítás: igen
választható lábtípus: nem
választható karfatípus: nem
lábmagasság: 3 cm
ottomános elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: nem

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

A. kategóriás szövet - PALACIO

 

A. kategóriás szövet - TESSERO

 

A1. kategóriás szövet - RIVIERA

 

A1. kategóriás szövet - MONOLITH

 

B. kategóriás szövet - PRESTIGE

 

B. kategóriás szövet - CASPAR

 

C. kategóriás szövet - CROWN VELVET (AquaClean)

C. kategóriás szövet - SOFIA (AquaClean)

C+. kategóriás szövet - MYSTIC (AquaClean)

 

C+. kategóriás szövet - CARABU (AquaClean)

 

D. kategóriás szövet - IMPALA

 

D. kategóriás szövet - SPECTRA

 

LÁBAK

Kapcsolódó termékek

Karato moduláris kanapé a minimalista stílus megtestesítő bútora lehet az Ön nappalijában. Kifinomult és elegáns karakter.
Luciano moduláris kanapé azoknak ajánljuk, akik a modern, letisztult stílust kedvelik.