Ön itt jár: > >

KAPCSOLAT

Cím:
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.
 
Nyitvatartás:

H-K-SZ és Pénteken 10.00-18.00
Csütörtökön 10.00-20.00
Szombaton 9.00-13.00

Instagram:
Van egy hely Budapesten, Zugló szívében, ahol a design ötvöződik a minőséggel és a funkcionalitással, ahol inspiráló környezetben, szakmai segítség mellett rendezhetjük be otthonunkat, legyen szó akár felújításról vagy új építésről, akár garzon lakásról vagy családi házról. Ezt a helyet úgy hívják, DiVAS Lakberendezési üzlet, ezek vagyunk mi! Néhány évvel ezelőtt nagyot álmodtunk és sok éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva megalapítottuk cégünket. Azóta megsokszoroztuk üzletünk alapterületét, megszámlálhatatlan otthont rendeztünk be és lelkesedésünk továbbra is töretlen, mert hisszük, hogy a gondosan kiválasztott, egyedülálló termékeinknek minden otthonban helye van. Termékpalettánk összeállításakor fontos szempont volt az egyediség, így kínálatunkban a szokványos lakberendezési produktumok mellé – lámpák, bútorok, tapéták, szőnyegek, dekorációk –, olyan rendhagyó kanapékat választottunk, amelyek moduláris kialakításuknak és egyedi tervezhetőségüknek köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatóak. Bízunk benne, hogy kiemelkedő termékeinkkel egyre több és több lakást, házat varázsolhatunk otthonná – talán te leszel a következő elégedett ügyfelünk? Amennyiben építkezés, felújítás előtt állsz vagy csak szeretnéd felfrissíteni otthonodat, szeretettel várunk, mert a DiVAS Lakberendezési üzletbe betérni mindig jó ötlet!

 

 

Megközelítés
autóval

Bemutatótermünk Zuglóban, az M3 autópálya bevezető szakaszához közel található, így mind a belvárosból (pl. Deák Ferenc tér, Andrássy út), akár Budáról az Árpád hídon átjőve, mind vidékről gyorsan elérhető.

Budapest központjából, illetve a déli területekről is egyenes úton elérhető a Rákóczi út vagy a Nagy Lajos Király útján haladva.

A parkolás üzletünk előtt ingyenes!

tömegközlekedéssel
Közvetlenül az üzletünk előtt áll meg több BKK járat is!
buszok: 5, 124, 125
villamos: 62, 62A, 69