Egyedien tervezhető kanapék

Rendezés:
Nézet:
Minimal megjelenésű kanapé, stílusos karfa kialakítással – az Antelao kanapé sokak kedvence, mely köszönhető a különféle ülésmagasság variációknak.
Vendégággyá alakítható, stílusos megjelenésű kanapé steppelt designnal. Ez az Aura kanapé, mellyel még az extra funkcióba is belekóstolhat.
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
Semleges stílusú, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely számtalan stílussal párosítható. Ez a Bellona, talán Önnek tervezték ezt a kanapét?
Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Kanapé minőségi megjelenéssel és férfias stílusjegyekkel. A férfiak kedvence? Határozottan igen! Minőségi megjelenésének köszönhetően gyakran kerül előtérbe a Chronos kanapé!
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?
Egyszerűen elegáns, talán így tudnánk a legrövidebben jellemezni a Deimos kanapét, mely stílustól függetlenül bármilyen enteriőrben jó mutathat.
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Retro megjelenésű kanapé, mely akár mindennapos alvásra alkalmas ágyfunkcióval is rendelhető. Nappal kanapé, éjszaka kényelmes ágy – ezt a tökéletes párosítást kereste?
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Helena kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
Könnyed megjelenésével azonnal magával ragad a Juno kanapé. A szépen ívelő karfák és a tetszetős formavilág elegáns összhatást biztosítanak, akár az Ön otthonában is! 
A Kingston kanapé abszolút design bútor, amely bármilyen stílusú nappaliszoba középpontja lehet. Modern vonalvezetés és letisztult formavilág alakjával sokak kedvencévé vált.
Modern, férfias stílusjegyekben gazdag kanapé, mely maga a kényelem. Aprólékos kidolgozásának köszönhetően, akár a megszokottól eltérően térbe is helyezhető.
Kanapé színben és anyagban azonos kiegészítős lehetőséggek - puffal és/vagy fotellel. A Levana ülőgarnitúra választásával maximalizálhatja nappalijában megtalálható ülőfelületeket.
Logan a farkas, amely egyedi képességekkel hívja fel magára a figyelmet a többi Rom kanapé közül. Minimál dizájn, modern vonalak abszolút elegáns megjelenést biztosít ennek a terméknek.
Egyszerű vonalvezetésű kanapé egy kis csavarral, a duplapárnázott karfa kialakítása játékosságot visz az egyébként puritán megjelenésű Minerva kanapéba.