Egyedien tervezhető kanapék

EGYEDIEN TERVEZHETŐ KANAPÉK

Itt az ideje, hogy olyan kanapéja legyen, ami minden elvárásának megfelel! A megoldás: személyre szabott kanapé, melyet Ön tervezhet meg a ROM kínálatából!

Rendezés:
Nézet:
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Modern kanapé komfortos pihenésre tervezve. Az egyedien tervezhető ROM Columbia kanapéra nem csak a lustálkodás tökéletes színtereként tekinthetsz, de a nappali stílusos főszereplőjeként is.
A Cristallo kanapé modern vonalvezetésével számos enteriőrbe megállja a helyét. A letisztultsága miatt sokak kedvencévé vált. 
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Retro megjelenésű kanapé, mely akár mindennapos alvásra alkalmas ágyfunkcióval is rendelhető. Nappal kanapé, éjszaka kényelmes ágy – ezt a tökéletes párosítást kereste?
A Fontane kanapé egyedi megoldásaival és minimál kialakításával hívja fel magára a figyelmet a többi ülőgarnitúra közül.
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
A Kingston kanapé abszolút design bútor, amely bármilyen stílusú nappaliszoba középpontja lehet. Modern vonalvezetés és letisztult formavilág alakjával sokak kedvencévé vált.

MATHEO kanapé maga a luxus, igazi luxus szófa. Valósággal találkozik az elegancia a kényelemmel.

MILLER - A DESIGN IKON és a  Red Dot Design Award 2022 év győztese. Modern és funkcionális, igazi egyedi darab.

Minden MONAMI méretre készült dizájn kanapé. Érezd jól magad és élvezd a szabadsagot, kívánságaid szerint.

A mai trendeket képviselő Montego kanapé a legújabb termékcsaládja a Rom kollekciónak. Látványával mindenki pulzusát megemeli.
Praktikus kialakítású, kis méretű kanapé, választható vendégágy funkcióval – ezek a Nokto kanapé legfontosabb ismérvei.
Fedezze fel a NUBO kanapét - egy modern és funkcionális bútordarabot, amely kiváló alvó funkcióval rendelkezik.

A Rom Oasis kanapé négy féle üléskomforttal rendelkezik, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Választhatsz kétféle szövet közül, és különlegessé teheted azt egy kontrasztos cérnavárással.

Impozáns megjelenésű Panama kanapé modern vonalvezetése mellé párosul a különleges steppelés, amely a termék karfáin jellenik meg. Divatos formavilág jellemzi.