Egyedien tervezhető kanapék

Rendezés:
Nézet:
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
Semleges stílusú, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely számtalan stílussal párosítható. Ez a Bellona, talán Önnek tervezték ezt a kanapét?
Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Kanapé minőségi megjelenéssel és férfias stílusjegyekkel. A férfiak kedvence? Határozottan igen! Minőségi megjelenésének köszönhetően gyakran kerül előtérbe a Chronos kanapé!
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Modern kanapé komfortos pihenésre tervezve. Az egyedien tervezhető ROM Columbia kanapéra nem csak a lustálkodás tökéletes színtereként tekinthetsz, de a nappali stílusos főszereplőjeként is.
A Cristallo kanapé modern vonalvezetésével számos enteriőrbe megállja a helyét. A letisztultsága miatt sokak kedvencévé vált. 
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Retro megjelenésű kanapé, mely akár mindennapos alvásra alkalmas ágyfunkcióval is rendelhető. Nappal kanapé, éjszaka kényelmes ágy – ezt a tökéletes párosítást kereste?
A Fontane kanapé egyedi megoldásaival és minimál kialakításával hívja fel magára a figyelmet a többi ülőgarnitúra közül.
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Helena kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
A Kingston kanapé abszolút design bútor, amely bármilyen stílusú nappaliszoba középpontja lehet. Modern vonalvezetés és letisztult formavilág alakjával sokak kedvencévé vált.
Kanapé színben és anyagban azonos kiegészítős lehetőséggek - puffal és/vagy fotellel. A Levana ülőgarnitúra választásával maximalizálhatja nappalijában megtalálható ülőfelületeket.
Logan a farkas, amely egyedi képességekkel hívja fel magára a figyelmet a többi Rom kanapé közül. Minimál dizájn, modern vonalak abszolút elegáns megjelenést biztosít ennek a terméknek.
Egyszerű vonalvezetésű kanapé egy kis csavarral, a duplapárnázott karfa kialakítása játékosságot visz az egyébként puritán megjelenésű Minerva kanapéba. 
Modern, nőies stílusjegyekben gazdag kanapé, mely íves vonalvezetésével és kárpitozott lábával tökéletesen passzol feminin hangulatú enteriőrökbe.
A mai trendeket képviselő Montego kanapé a legújabb termékcsaládja a Rom kollekciónak. Látványával mindenki pulzusát megemeli.