Kanapék

Ön itt jár: > >

Kanapék

KANAPÉK

Egyedi kanapék. Tekintse meg a kínálatunkban szereplő ROM és Gala Collezione kanapékat, amelyek saját elképzelés szerint alakíthatók! Egyedi megoldások, széles választék!

A weboldalon található árak tájékoztató jellegűek. Kérjük, bátran vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal, akik elkészítik az igényeihez igazított, személyre szabott árajánlatot.

Telefon: +36-70/677-8505
Email: info@divashome.hu
Üzletünk: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.
Nyitvatartás: H, K, Sze, P: 10:00-18:00 // CS: 10:00-20:00 // Szo: 09:00-13:00

Rendezés:
Nézet:
Az Ala kinyitható kanapé első pillantásra egy klasszikus bútordarab, de egy kis csavar mégis megkülönbözteti.
Arles sarokkanapé egy varázslatos kis sarok, amely méreteit tekintve helytakarékos megoldás egy kisebb nappali szobába.
Axel sarokkanapé fiatalos küllemével és meglepő tulajdonsággal rendelkezik a többi ülőgarnitúrához képest.
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
A Barista funkcionális bútorszett, amely kiválóan alkalmas étkezőkbe és amerikai konyhás nappalikba. 

Belluno moduláris kanapé a Gala Collezione kollekciójának bútorcsaládja. A modularitás lehetőséget ad az egyedi bútor megtervezéséhez. 

Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Bodo sarokkanapé a rendkívül népszerű skandináv stílus jegyeit képviselő bútor, amelyhez a légies megjelenés párosul.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Calpe moduláris kanapé minimalista stílus megtestesítője a Gala Collezione kollekciójából. Számos egyedi tulajdonsága révén kiemelkedik a többi kanapé közül.
A Camelia modern bőr sarokkanapé elegáns és érdekes kialakításával, illetve az ízléses varrásvonalakkal hívja fel magára a figyelmet.
Cantata moduláris kanapé különlegessége a steppelés, amely csupán a megjelenésével is nem mindennapivá teszi kanapét a többi Gala Collezione modelljéhez képest
Capella kanapé modern stílusú enteriőrökbe ajánlott, hiszen a bútor magabiztos megjelenésével a modernitást erősíti.
Capella sarokkanapé exkluzív megjelenésű, modern stílust képviselő ülőgarnitúra.
Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Modern kanapé komfortos pihenésre tervezve. Az egyedien tervezhető ROM Columbia kanapéra nem csak a lustálkodás tökéletes színtereként tekinthetsz, de a nappali stílusos főszereplőjeként is.
A ROM Cosmo kanapé nem csupán stílusos, de rendkívül tartós és funkcionális is.
A Cristallo kanapé modern vonalvezetésével számos enteriőrbe megállja a helyét. A letisztultsága miatt sokak kedvencévé vált. 
Dana sarokkanapé a legújabb, modern stílusjegyeket képviselő ülőgarnitúra a Gala Collezione bútorai közül.
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?