Ágyazható kanapék

Rendezés:
Nézet:
Vendégággyá alakítható, stílusos megjelenésű kanapé steppelt designnal. Ez az Aura kanapé, mellyel még az extra funkcióba is belekóstolhat.
Kanapé minőségi megjelenéssel és férfias stílusjegyekkel. A férfiak kedvence? Határozottan igen! Minőségi megjelenésének köszönhetően gyakran kerül előtérbe a Chronos kanapé!
Egyszerűen elegáns, talán így tudnánk a legrövidebben jellemezni a Deimos kanapét, mely stílustól függetlenül bármilyen enteriőrben jó mutathat.
Ágyneműtartós, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Retro megjelenésű kanapé, mely akár mindennapos alvásra alkalmas ágyfunkcióval is rendelhető. Nappal kanapé, éjszaka kényelmes ágy – ezt a tökéletes párosítást kereste?
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Helena kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
Modern, férfias stílusjegyekben gazdag kanapé, mely maga a kényelem. Aprólékos kidolgozásának köszönhetően, akár a megszokottól eltérően térbe is helyezhető.
Modern, nőies stílusjegyekben gazdag kanapé, mely íves vonalvezetésével és kárpitozott lábával tökéletesen passzol feminin hangulatú enteriőrökbe.
Praktikus kialakítású, kis méretű kanapé, választható vendégágy funkcióval – ezek a Nokto kanapé legfontosabb ismérvei.
Térbe helyezhető kanapét keres? A Silenos kanapé alacsony háttámla kialakításával és modern megjelenésével tökéletes választásnak bizonyulhat.
Ágyazható, ágyneműtartós kanapét keres? A retro megjelenésű Stelo kanapéban ez mind megvan, ne keresgéljen tovább!
Modern, szögletes formavilágú kanapé, stílusos varrással az oldalán, mely egyedülálló megjelenést biztosít. A Themis kanapét alacsony háttámlájának köszönhetően akár térbe is állíthatja, a tökéletes összkép garantált.
Vendégággyá alakítható, modern megjelenésű kanapé, melyet a szögletes formavilágot kedvelőknek ajánlunk.
A mértékletesség jegyében készült kanapé, jó társ lehet azoknak akik nem szeretik maguk körül a felhajtást, de emellett fontos számukra a minőség és kényelem. Mindez megvan a Triton kanapéban.
Modern kanapé, kecses formavilággal – talán így jellemezhetnénk legrövidebben a Zelos kanapét, melynek egységes megjelenése a lábakon végig futó szövetnek köszönhető.

Belluno moduláris kanapé a Gala Collezione kollekciójának bútorcsaládja. A modularitás lehetőséget ad az egyedi bútor megtervezéséhez. 

Calpe moduláris kanapé minimalista stílus megtestesítője a Gala Collezione kollekciójából. Számos egyedi tulajdonsága révén kiemelkedik a többi kanapé közül.
Cantata moduláris kanapé különlegessége a steppelés, amely csupán a megjelenésével is nem mindennapivá teszi kanapét a többi Gala Collezione modelljéhez képest
Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra.
Domo moduláris kanapé a mai, modern trendek egyik ikonikus bútora lehet lakásába. A Gala Collezione legújabb terméke.