Rom Kanapék

ROM KANAPÉK

Egyedien tervezhető kanapék, amelyek teljesen mértékben személyre szabhatók saját elképzelései alapján. Kényelmi funkciókat ne feledje!

Rendezés:
Nézet:
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Modern kanapé komfortos pihenésre tervezve. Az egyedien tervezhető ROM Columbia kanapéra nem csak a lustálkodás tökéletes színtereként tekinthetsz, de a nappali stílusos főszereplőjeként is.
A ROM Cosmo kanapé nem csupán stílusos, de rendkívül tartós és funkcionális is.
A Cristallo kanapé modern vonalvezetésével számos enteriőrbe megállja a helyét. A letisztultsága miatt sokak kedvencévé vált. 
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Retro megjelenésű kanapé, mely akár mindennapos alvásra alkalmas ágyfunkcióval is rendelhető. Nappal kanapé, éjszaka kényelmes ágy – ezt a tökéletes párosítást kereste?
A Fontane kanapé egyedi megoldásaival és minimál kialakításával hívja fel magára a figyelmet a többi ülőgarnitúra közül.

Tökéletes egyensúly a modern stílus és az extrém kényelem között, a Fratino az egyik legsokoldalúbb méretre gyártott kanapénk.

Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
A részletek nagy szerepet játszanak abban, hogy az otthonunk berendezése tökéletes legyen, és hogy a nappaliban harmonikus hangulat uralkodjon.
A Kingston kanapé abszolút design bútor, amely bármilyen stílusú nappaliszoba középpontja lehet. Modern vonalvezetés és letisztult formavilág alakjával sokak kedvencévé vált.

MATHEO kanapé maga a luxus, igazi luxus szófa. Valósággal találkozik az elegancia a kényelemmel.

MILLER - A DESIGN IKON és a  Red Dot Design Award 2022 év győztese. Modern és funkcionális, igazi egyedi darab.

Minden MONAMI méretre készült dizájn kanapé. Érezd jól magad és élvezd a szabadsagot, kívánságaid szerint.

A mai trendeket képviselő Montego kanapé a legújabb termékcsaládja a Rom kollekciónak. Látványával mindenki pulzusát megemeli.
Kanapé felhasználóbarát funkciókkal, kényelmes kialakítással, modern stílusban. A ROM NEVIS kanapé megjelenése a kivételes karfa kialakításnak, a szabadon választható fa vagy fém lábaknak, a kecses háttámlának és a letisztult vonalvezetésnek köszönhetően igazán trendi, ezáltal a legtöbb enteriőrben tökéletesen megállja helyét!