Colombus fotel - Divas Lakberendezés Katt rá a felnagyításhoz

Colombus fotel

Colombus fotel első pillantásra mindenkit elvarázsol az elegáns megjelenésével, amit a pompájával sugároz. A Black Red White design foteljeihez tartozik. Otthonunk belső kialakításakor, minden apró részletre hangsúlyt kell fektetni, hogy a harmónia megvalósuljon. Ehhez nyújt segítséget a Colombus fotel, hiszen könnyen meghatározó bútora lehet bármilyen helyiségnek. Kiváló lehetőség egy nappali, hálószoba vagy épp egy gardróbszoba kiegészítő bútorként. A kényelemről a hab és a hullámrugók gondoskodnak, amelyek az ülőfelületben és a háttámlában egyaránt megtalálható. Az eleganciát többek között a steppelésnek, a kecsesen ívelő formájának és a falábainak köszönheti. A dekoratív fotel természetes különböző színekben rendelhető. Válassza a Colombus fotelt!

A kínálatunkban megtalálható összes Black Red White fotel egyedi szövettel rendelhető. Bemutatótermünkbe ellátogatva személyesen megtekintheti a különböző textúrájú és színű bevonó anyagokat.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!

Árajánlat kérés


Szövetek

Feltöltés alatt

Lábak

Feltöltés alatt

Dokumentumok

Feltöltés alatt

3D Fájlok

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Portoryko fotelben a pihenést a Black Red White szakemberei garantálják, csak üljön bele és lazuljon el.
Strawinsky II fotelben ,,fejedelmi”, pihentető érzet nem marad el, mikor benne ülve egy könyvet olvas el a kandalló mellett.