Cupido fotel - Divas Lakberendezés Katt rá a felnagyításhoz

További képek

Cupido fotel

Cupido fotelre mondhatnánk nemes egyszerűséggel, hogy a szerelmesek bútora, mivel különleges formájával mindenki szívét megdobogtatja. Chesterfieldhez hasonló tűzött háttámlák és a karfák eleganciát adnak a fotelnek. Számos lakberendezési stílusirányzat kiegészítő bútora lehet, mivel megjelenésével egyediséget, különcséget visz bármilyen helyiségbe. A nappaliba egy kandalló mellé vagy épp egy olvasó sarokba kiváló választás lehet. Kényelmes üléskomforttal rendelkezik, amelyről az ülőfelületben található hab és hullámrugó kombinációja gondoskodik. A Black Red White design fotelje különböző szövetekkel és színekben rendelhető. Öltöztesse fel ön is a Cupido fotelt saját ízlésével.

A kínálatunkban megtalálható összes Black Red White fotel egyedi szövettel rendelhető. Bemutatótermünkbe ellátogatva személyesen megtekintheti a különböző textúrájú és színű bevonó anyagokat.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!

Árajánlat kérés


Szövetek

Feltöltés alatt

Lábak

Feltöltés alatt

3D Fájlok

Feltöltés alatt

Dokumentumok

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Dot fotel a modern stílus képviselője a lakberendezésben, amely impozáns formájával lenyűgöz mindenkit.
Casey fotel ikonikus kialakításával mindenkit lenyűgöz. A design bútor számos stílusban megállja a helyét.
Strawinsky II fotelben ,,fejedelmi”, pihentető érzet nem marad el, mikor benne ülve egy könyvet olvas el a kandalló mellett.