Gala Capri moduláris kanapé fehér bőrrel Katt rá a felnagyításhoz

Capri moduláris kanapé / GALA

Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra. A nappali szoba tervezése nem egyszerű mutatvány, hisz rengeteg szempontot kell figyelembe venni. A kívánt stílus kialakítása mellett a funkcionalitás és a kényelem a fontos. A Capri kanapé mindkét jellemzőt képviseli. A megfelelő összeállításhoz segítséget nyújt a széles elem rendszere. A bútordarabokból u alakú ülőgarnitúra és sarokkanapé is tervezhető. Állítható fejtámlákhoz párosul funkcióként a vendégágy és ágyneműtartó. A tárolási lehetőség nyílik két, illetve egy ülőtag mellett a puffban is. Az ülőgarnitúrának háromszemélyes, kétszemélyes és fotel kivitele is létezik. A bútor ülőfelületén található jellegzetes varrás kiemeli a kanapé vonalát, a szükséges cérna színe módosítható akár kontraszt színekkel. A falábak különböző pácokkal rendelhetők, így a környező meglévő korpuszbútorokhoz vagy esetleg melegburkolatokhoz könnyen lehet párosítani. Amennyiben olyan ülőgarnitúrát képzelt el, ahol sarok elemre is szükség lehet, abban az esetben két kivitelből tud választani. Az egyik a fix háttámlával rendelkezik, ahol állítható fejtámlák vannak, a másik pedig egy szabadpárnás verzió, ahol a díszpárnák anyagát és színét is Ön választja meg.

A kínálatunkban megtalálható összes Gala Collezione moduláris kanapé - különböző szövettel, lemosható (Aquaclean) szövettel és valódi bőrrel rendelhető, illetve egyedien tervezhető. A tervezés kiterjed a kanapé méretére, színére, bevonó anyagra, a különböző funkciókra és a további megjelenési elemekre. A képeken látható modellek csak bemutató jellegűek, bemutatótermünkbe ellátogatva, mindegyik termékünk személyre szabásában tudunk segíteni!

Tervezzük meg együtt egyedülálló kanapéját az Ön igényének megfelelően!

A feltüntetett indulóár A1. szövet kategóriás ,,2L-OTMSP" összeállításra vonatkozik.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
bár elem: nem
kiegészítő asztalelem: nem
szabadpárnás sarokelem: igen
egyedi összeállítás: igen
választható lábtípus: nem
választható karfatípus: igen
lábmagasság: 5 cm
ottomános elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: nem

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

A. kategóriás szövet - PALACIO

 

A. kategóriás szövet - TESSERO

 

A1. kategóriás szövet - RIVIERA

 

A1. kategóriás szövet - MONOLITH

 

B. kategóriás szövet - PRESTIGE

 

B. kategóriás szövet - CASPAR

 

C. kategóriás szövet - CROWN VELVET (AquaClean)

C. kategóriás szövet - SOFIA (AquaClean)

C+. kategóriás szövet - MYSTIC (AquaClean)

 

C+. kategóriás szövet - CARABU (AquaClean)

 

D. kategóriás szövet - IMPALA

 

D. kategóriás szövet - SPECTRA

 

LÁBAK

Kapcsolódó termékek

Luciano moduláris kanapé azoknak ajánljuk, akik a modern, letisztult stílust kedvelik.
Plaza moduláris kanapé a modern design megtestesítője, azon ügyfeleinknek figyelmébe kínáljuk, akik szeretik magas minőséget és a kényelmet.