Gala Girro moduláris kanapé fehér bőrrel Katt rá a felnagyításhoz

További képek

Girro moduláris kanapé / GALA

Girro moduláris kanapé a modern stílus kedvelőinek egyik közkedvelt ülőgarnitúrája. Exkluzív  megjelenéséhez az extra kényelem is párosul. Ennek a bútorcsaládnak van az egyik legnagyobb elemválasztéka a Gala Collezione kollekcióját tekintve. A megfelelő méretarányú ülőgarnitúra tervezésekor válogathatunk 70 és 80 centiméteres ülőtagokból, illetve kétféle méretű karfatípusból. Amennyiben megszületik a kívánt összeállítás, legyen szó U alakú ülőgarnitúráról, sarokkanapéról vagy akár csak egy kanapéról, ne feledkezzünk meg a beépíthető funkciókról. Egy fárasztó nap után jól esik lazítani egy olyan kanapéba, amelyben egy vagy kettő beépített relaxációs elem is található. Működtetését tekintve, manuálisan és elektromos vezérlés közül lehet választani, amelyek ergonomiailag tökéletes pihenést biztosítanak. A kényelmi funkciókon felül számos hasznos kiegészítő is a rendelkezésünkre áll, mint például a vendégágy, ágyneműtartó, állítható fejtámla. A mozi szerelmeseinek kialakítható Tv nézős kanapé is, ahol a két ülés között bár elem biztosítja a nassoláshoz szükséges tárolási lehetőséget.

A kínálatunkban megtalálható összes Gala Collezione moduláris kanapé - különböző szövettel, lemosható (Aquaclean) szövettel és valódi bőrrel rendelhető, illetve egyedien tervezhető. A tervezés kiterjed a kanapé méretére, színére, bevonó anyagra, a különböző funkciókra és a további megjelenési elemekre. A képeken látható modellek csak bemutató jellegűek, bemutatótermünkbe ellátogatva, mindegyik termékünk személyre szabásában tudunk segíteni!

Tervezzük meg együtt egyedülálló kanapéját az Ön igényének megfelelően!

A feltüntetett indulóár A1. szövet kategóriás ,,1D(4)SP-BAR(6)SC-1(80)BB-SSEII-1(80)BB-1(80)BB-BL" összeállításra vonatkozik.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
bár elem: igen
kiegészítő asztalelem: nem
szabadpárnás sarokelem: nem
egyedi összeállítás: igen
választható lábtípus: nem
választható karfatípus: igen
lábmagasság: 2 cm
ottomános elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: igen

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

A. kategóriás szövet - PALACIO

 

A. kategóriás szövet - TESSERO

 

A1. kategóriás szövet - RIVIERA

 

A1. kategóriás szövet - MONOLITH

 

B. kategóriás szövet - PRESTIGE

 

B. kategóriás szövet - CASPAR

 

C. kategóriás szövet - CROWN VELVET (AquaClean)

C. kategóriás szövet - SOFIA (AquaClean)

C+. kategóriás szövet - MYSTIC (AquaClean)

 

C+. kategóriás szövet - CARABU (AquaClean)

 

D. kategóriás szövet - IMPALA

 

D. kategóriás szövet - SPECTRA

 

LÁBAK

Kapcsolódó termékek

Belluno moduláris kanapé a Gala Collezione kollekciójának bútorcsaládja. A modularitás lehetőséget ad az egyedi bútor megtervezéséhez. 

Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra.
Plaza moduláris kanapé a modern design megtestesítője, azon ügyfeleinknek figyelmébe kínáljuk, akik szeretik magas minőséget és a kényelmet.