Gala Luciano moduláris kanapé sárga Aquaclean szövettel Katt rá a felnagyításhoz

További képek

Luciano moduláris kanapé / GALA

Luciano moduláris kanapé azoknak ajánljuk, akik a modern, letisztult stílust kedvelik. Az egyenes vonalvezetésű ülőgarnitúra a komfortos kanapék közé sorolható a Gala Collezione kollekciójában. A moduláris rendszernek köszönhetően különböző méretű összeállítások tervezésére van lehetőség. Az enteriőrök kialakításakor fontos szempont az optimális hely kihasználása. Gondos tervezés szükséges ahhoz, hogy ne nyomjuk össze a teret hatalmas bútorokkal. Az ideális méretű ülőgarnitúra, sarokkanapé vagy akár kanapé mellé fotel és puff kiegészítő ülőbútor is rendelhető. A Luciano kanapé mindegyik eleme állítható fejtámlával rendelkezik, amely a komfort érzetet erősíti. Amennyiben a lakásban nincs lehetőség vendégszoba kialakítására, érdemes vendégágyat és ágyneműtartót is rendelni az adott összeállításba. Az elem listában szerepelnek manuálisan vagy akár elektromosan is vezérelhető relaxációs elemek növelik a kényelmet, így garantált pihenést biztosítanak.  Az ülőgarnitúrához számos különböző tulajdonságokkal rendelkező úgynevezett bár elemek is léteznek kiegészítő és díszítő bútorelemként.

A kínálatunkban megtalálható összes Gala Collezione moduláris kanapé - különböző szövettel, lemosható (Aquaclean) szövettel és valódi bőrrel rendelhető, illetve egyedien tervezhető. A tervezés kiterjed a kanapé méretére, színére, bevonó anyagra, a különböző funkciókra és a további megjelenési elemekre. A képeken látható modellek csak bemutató jellegűek, bemutatótermünkbe ellátogatva, mindegyik termékünk személyre szabásában tudunk segíteni!

Tervezzük meg együtt egyedülálló kanapéját az Ön igényének megfelelően!

A feltüntetett indulóár A1. szövet kategóriás ,,1DFL-1(70)BB-1(70)BB-SSE-1(70)BB--DOST(80)S-1P" összeállításra vonatkozik.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
bár elem: igen
kiegészítő asztalelem: nem
szabadpárnás sarokelem: nem
egyedi összeállítás: igen
választható karfatípus: nem
lábmagasság: 3 cm
ottomános elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: igen

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

A. kategóriás szövet - PALACIO

 

A. kategóriás szövet - TESSERO

 

A1. kategóriás szövet - RIVIERA

 

A1. kategóriás szövet - MONOLITH

 

B. kategóriás szövet - PRESTIGE

 

B. kategóriás szövet - CASPAR

 

C. kategóriás szövet - CROWN VELVET (AquaClean)

C. kategóriás szövet - SOFIA (AquaClean)

C+. kategóriás szövet - MYSTIC (AquaClean)

 

C+. kategóriás szövet - CARABU (AquaClean)

 

D. kategóriás szövet - IMPALA

 

D. kategóriás szövet - SPECTRA

 

LÁBAK

Kapcsolódó termékek

Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra.
Girro moduláris kanapé a modern stílus kedvelőinek egyik közkedvelt ülőgarnitúrája. Exkluzív  megjelenéséhez az extra kényelem is párosul.
Plaza moduláris kanapé a modern design megtestesítője, azon ügyfeleinknek figyelmébe kínáljuk, akik szeretik magas minőséget és a kényelmet.