Gala Volta moduláris kanapé bézs bőrrel Katt rá a felnagyításhoz

Volta moduláris kanapé / GALA

Volta moduláris kanapé a legújabb szemrevaló ülőgarnitúrája a Gala Collezione kollekciójából. A moduláris rendszer lehetővé teszi a különböző méretű U alakú ülőgarnitúra, sarokkanapé és kanapé kialakítását, amelyekhez különálló térben elhelyezhető fotel is a rendelkezésre áll. A rendszerben szereplő elemeket szabadon kombinálhatjuk, ez lehetővé teszi az egyedi összeállítású bútor létrehozását. A kanapé lábai érdekes megjelenése különleges karaktert ad a kanapénak. A luxust kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a relaxációs ülőtagokat, amiket manuálisan vagy elektromosan is lehet vezérelni. A beépített, több fokozatban állítható fejtámlák további kényelmet biztosít az üldögélés közben. Vendégágy is rendelhető az ülőgarnitúrába, amit egy könnyű mozdulattal kinyitható. Az elem listában található bár elem, amely egyben tárolót is tartalmaz, megtörheti a teret és könnyebbé, egyedivé teheti az ülőgarnitúra összeállítását.

A kínálatunkban megtalálható összes Gala Collezione moduláris kanapé - különböző szövettel, lemosható (Aquaclean) szövettel és valódi bőrrel rendelhető, illetve egyedien tervezhető. A tervezés kiterjed a kanapé méretére, színére, bevonó anyagra, a különböző funkciókra és a további megjelenési elemekre. A képeken látható modellek csak bemutató jellegűek, bemutatótermünkbe ellátogatva, mindegyik termékünk személyre szabásában tudunk segíteni!

Tervezzük meg együtt egyedülálló kanapéját az Ön igényének megfelelően!

A feltüntetett indulóár A1. szövet kategóriás ,,DOST(L)-1(70)BB-1(70)BB-1(70)BB-EN(2)-1(70)BB-1(70)BB-1(70)BB-BP" összeállításra vonatkozik.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
bár elem: igen
kiegészítő asztalelem: nem
szabadpárnás sarokelem: nem
egyedi összeállítás: igen
választható lábtípus: nem
választható karfatípus: nem
lábmagasság: 10 cm
ottomános elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: igen

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

A. kategóriás szövet - PALACIO

 

A. kategóriás szövet - TESSERO

 

A1. kategóriás szövet - RIVIERA

 

A1. kategóriás szövet - MONOLITH

 

B. kategóriás szövet - PRESTIGE

 

B. kategóriás szövet - CASPAR

 

C. kategóriás szövet - CROWN VELVET (AquaClean)

C. kategóriás szövet - SOFIA (AquaClean)

C+. kategóriás szövet - MYSTIC (AquaClean)

 

C+. kategóriás szövet - CARABU (AquaClean)

 

D. kategóriás szövet - IMPALA

 

D. kategóriás szövet - SPECTRA

 

LÁBAK

Kapcsolódó termékek

Capella sarokkanapé exkluzív megjelenésű, modern stílust képviselő ülőgarnitúra.
Mantua sarokkanapé lélegzetelállító, eleganciát megtestesítő ülőgarnitúráját szeretnénk a figyelmébe ajánlani a Gala Collezione bútorai közül.