Portoryko fotel - Divas Lakberendezés Katt rá a felnagyításhoz

További képek

Portoryko fotel

Portoryko fotelben a pihenést a Black Red White szakemberei garantálják, csak üljön bele és lazuljon el. Egy hosszú nap után ebben a design fotelben biztos kitudja pihenni a fáradalmait. Dekoratív megjelenésével egyediséget tud vinni otthonába. Nappali szobába, dolgozószobába hibátlan választás. A társasági élet, olvasás, vagy épp tv nézés alkalmával ez a fotel biztosítja ön számára az ideális kényelemet. Erről az ülőfelületben és a háttámlában rejlő magas minőségű rugalmas habok gondoskodnak. A termék különböző színű huzattal rendelhető. Magas, vékony keményfa lábak árnyalatai módosíthatók. Öltöztesse fel a Portoryko fotelt saját ízléséhez mérten.

A kínálatunkban megtalálható összes Black Red White fotel egyedi szövettel rendelhető. Bemutatótermünkbe ellátogatva személyesen megtekintheti a különböző textúrájú és színű bevonó anyagokat.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!

Árajánlat kérés


Szövetek

Feltöltés alatt

Lábak

Feltöltés alatt

3D Fájlok

Feltöltés alatt

Dokumentumok

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Cubi fotel minimalista kialakításával a modern vagy akár a loft stílusú nappali központi eleme lehet.
Bassa fotel tökéletes választás azok számára, akik szeretik a klasszikus bútordarabokat otthonukban.

Az Alva fotel nem csupán egy bútordarab, hanem egy elegáns enteriőr kialakításának kulcsa. A minimalista design és a kifinomult stílus tökéletesen illeszkedik minden modern otthonba.