Ön itt jár: > > >
Comte fotel - Divas Lakberendezés Katt rá a felnagyításhoz

További képek

Comte fotel

Comte fotel kihívó színeivel és kecses külalakjával vonja magára a figyelmet a Black Red White termékei közül. Merész, élénk színek és a trópusi minták különlegessé teszik a design fotelt. Változó erőséggel pulzáló minták miatt, olyan helyiségbe javasoljuk, ahol nem a nyugalom megőrzése a fontos. Kiváló választás ifjúsági szobába, gyerekszobába, váróterembe vagy épp irodaházba a közösségi helyiségbe. Egyedi megjelenése mellett a fotel rendkívül kényelmes. Az üléskomfortot a hullámrugók és az elasztikus hab együttes hatása fokozza. A játékos fotel magas háttámlája megfelelő tartást biztosít a felhasználóknak. Olvasás után nem kell messzire vinni a könyvét, hiszen a fotel karfáján, egy praktikus kis zseb található, amely tárolásra alkalmas.   

A kínálatunkban megtalálható összes Black Red White fotel egyedi szövettel rendelhető. Bemutatótermünkbe ellátogatva személyesen megtekintheti a különböző textúrájú és színű bevonó anyagokat.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!

Árajánlat kérés


Szövetek

Feltöltés alatt

Lábak

Feltöltés alatt

Dokumentumok

Feltöltés alatt

3D Fájlok

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Portoryko fotelben a pihenést a Black Red White szakemberei garantálják, csak üljön bele és lazuljon el.
Strawinsky II fotelben ,,fejedelmi”, pihentető érzet nem marad el, mikor benne ülve egy könyvet olvas el a kandalló mellett.