AMA Dolce & Gabbana Casa tapétakönyv Katt rá a felnagyításhoz

AMA Dolce & Gabbana Casa tapétakönyv

Fedezd fel az új Dolce&Gabbana Casa kollekciót, ami eklektikus, meglepő és kifinomult elemeket ötvöz művészi alkotásokkal. Az olasz gyártású kollekció kiváló minőséget garantál. Ismerd meg a lenyűgöző geometriai mintákat és állatnyomatokat az új tapétakollekcióban! Ezek a stílusos és erőteljes eklektikus képek egyedülálló atmoszférát varázsolnak otthonodba.

A kígyóbőr, jaguár- és zebraprémeket idéző textúrák magukkal ragadnak, miközben a szeszélyes geometriai elemek keretezik vagy képzeletbeli, egzotikus világokat hoznak létre új és kanyargós formákban. Összefonódnak, hogy együtt létrehozzák a tökéletes harmóniát és lendületet a belső terekben.

Merész kijelentés összetéveszthetetlen vonalakkal: a DG logó a márka történetének és identitásának tökéletes szintézise, az elegáns tapétának a főszereplőjeként, friss és dinamikus vonzerővel. A nyomtatott PVC-ből készült tapéta finom textúrájú felülettel rendelkezik, enyhén megemelt logóval. Ez a kifinomult dekoráció alkalmas otthoni falakra vagy mennyezetére.

A Dolce&Gabbana által kínált technológiai innováció, dekoratív szellem és formatervezési tapasztalat egyedülálló stílust hoz létre a lakberendezési világban, új korszakot teremtve az életstílusban. Itt a határok összemosódnak, és az otthonok berendezése mesél az ott lakó emberekről.

Az új kollekcióban megtalálhatók kárpitozott tapéták, bútorok, asztalok, szőnyegek, lámpák, szekrények, bárszekrények, étkezőasztalok és székek. Minden darab egy kis álomszerű minőséget ad az otthonnak, és tökéletes egyensúlyt teremt a kifinomult dizájn, a kivitelezés és a művészet között.

A Dolce&Gabbana Casa kollekció egyedülálló életstílust kínál. Csak nézz vagy érints meg egy bútordarabot, hogy azonnal érezd az alapvető értékeket: tökéletes kidolgozás, a kézművesség szeretete, a hagyományok tisztelete és az innovációra való törekvés.

Böngéssz nagy választékunkban. Javasoljuk, hogy üzletünkben tekintsd meg a tapéta tényleges textúráját és szépségét. 

A vinyl tapéták az alapanyaguk préselt műselyem rétegével kerülnek fel dupla rétegű alappapírra. Nagyon népszerűek, mivel rendkívül ellenállóak a dörzs-, ütés- és kopásállóság terén, emellett könnyen tisztíthatóak. A széles szín- és textúraválasztéknak köszönhetően könnyedén illeszkednek bármilyen stílusú otthonhoz.

A gyártó által ajánlott ragasztó: Bartoline univerzális ragasztó.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!

Árajánlat kérés