Miller egyedien tervezhető kanapé Katt rá a felnagyításhoz

Miller egyedien tervezhető kanapé / ROM

MILLER - A DESIGN IKON és a  Red Dot Design Award 2022 év győztese. Modern és funkcionális, igazi egyedi darab.

Engedd meg, hogy valóra váltsuk álmodat! Tervezzük meg együtt a 3D-s tervezőnkben álmaid egyedi kanapéját. Ne korlátozd magad a standard kanapékhoz, fedezd fel a ROM Miller kanapé egyedülálló tervezési lehetőségeit, és hozd létre a személyiségedet és stílusodat tükröző bútordarabot.

A Miller modern és funkcionális, igazi egyedi darab, ahogyan az otthonodba és az életedbe illik. Ehhez minden modellt 10 cm-es lépésekben tervezünk meg 3D-s tervezőnkben – veled együtt. Kényelmes funkciók, melyeket megérdemelsz, minden üléshez egyéni! A ROM Miller kanapé a testreszabhatóság új dimenzióját hozza el az otthonodba, amely tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz és igényeidhez.

Világújdonság a kanapéba rejtett design-relax funkció kinyitásával kiemelkedő kényelem érhető el. Ízlés és igény szerint a fejtámla levehető. Kiváló minőségű szövetek és finom bőrök széles választéka áll rendelkezésre. A szövetszínnel összehangolt fémlábak 8 színben kaphatók: angora, rock, whiskey, chili, passion, mirage, olíva, taupe. A képeket lásd lent a "Lábak" fül alatt.

Moduláris rendszerének köszönhetően számtalan lehetőséget kínál. Választhatsz az ülőhelyek számában, az ülőfelület méretében és keménységében, a fejtámlák elektromos vagy kézi állításában a háttámla  szintén elektromos vagy kézi állíthatóságában, valamint a 350 különböző színű és kiváló minőségű kárpitok és színek széles választékában. Legyen az egy nagy sarokkanapé, egy kényelmes, elegáns egyszemélyes kanapé, vagy egy puff, a választás a Tiéd.

A még egyedibb kialakítás érdekében a MILLER kanapé kombinálható a GIO asztallal, DAYMI szőnyeggel és VANNI székkel.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
választható karfatípus: igen
választható ülésmagasság: igen
választható ülésmélység: igen
longchair elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
TURN oldalra forgatható manuális elem: nem
GLIDER manuális ülésmélység nyitási funkció: igen
akkumlátoros töltési lehetőség: igen

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

MONTANA BŐR

TRENTINO BŐR

SAMBIA BŐRHATÁSÚ SZÖVET

CAMINO AQUACLEAN SZÖVET

KALEIDO AQUACLEAN SZÖVET

NEVIO AQUACLEAN SZÖVET

VELLUTI AQUACLEAN SZÖVET

DIVA VELVET SZÖVET

ESCANA EASYCLEAN SZÖVET

FLAVIA EASYCLEAN SZÖVET

ANCONA EASYCLEAN SZÖVET

MARTINIQUE EASYCLEAN SZÖVET

TONIQUE EASYCLEAN SZÖVET

VIVIQUE EASYCLEAN SZÖVET

GRIMALDI EASYCARE SZÖVET

TESINI EASYCARE SZÖVET

HIPPO EASYCARE SZÖVET

RIVOLI EASYCARE SZÖVET

RAVENNA SZÖVET

RIVANO SZÖVET

DÍSZPÁRNA SZÖVET

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Impozáns megjelenésű Panama kanapé modern vonalvezetése mellé párosul a különleges steppelés, amely a termék karfáin jellenik meg. Divatos formavilág jellemzi.
Amennyiben egy variálható, minimalista ülőgarnitúrát keres, Ön megtalálta a legjobbat a Vinson kanapéban. Egyedi megoldások, modern formavilág, kényelem egy termékben. 
A részletek nagy szerepet játszanak abban, hogy az otthonunk berendezése tökéletes legyen, és hogy a nappaliban harmonikus hangulat uralkodjon.