Nubo egyedien tervezhető kanapé / ROM Katt rá a felnagyításhoz

Nubo egyedien tervezhető kanapé / ROM

Fedezze fel a NUBO kanapét - egy modern és funkcionális bútordarabot, amely kiváló alvó funkcióval rendelkezik. A NUBO kanapé lehetővé teszi, hogy a keretet és a matracot az Ön egyéni igényei szerint válassza, így biztosítva az optimális kényelmet és alvási élményt. A NUBO kanapé tervezésekor fontos szempont volt a funkcionalitás és a testre szabhatóság. A kanapé állítható fejtámlákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tökéletes kényelmet olvasáshoz, TV nézéshez vagy pihenéshez. Emellett kétféle karfa közül is választhat, hogy megfeleljen az Ön stílusának és preferenciáinak.

Az alvó funkcióval rendelkező NUBO kanapénak háromféle matracopciója is van. Választhat a Puro-poliuretán hab, az Ondo-Pianka HR 7 komfortzónás konstrukcióval vagy a Memo-Foam HR viszkoelasztikus memóriahab közül. Ezek a magas minőségű matracok biztosítják a megfelelő támaszt és kényelmet az alvás során, hogy minden éjjel pihentető és nyugodt legyen. A NUBO kanapé kiváló nyitómechanizmussal rendelkezik, lehetőséget nyújtva a kényelmes átalakításra. Választhat a Simple Sesido nyitómechanizmus egyszerűsített nyitási rugalmassága vagy a Select-mechanizmus Sesido high-end nagy rugalmassága között.

Az átalakítás egyszerű és könnyű, így könnyedén alakíthatja át kanapéból ágyba, és fordítva. Tegye otthonát a NUBO kanapéval modern és funkcionális hellyé, ahol a kényelem és a testre szabhatóság a legfontosabb. Válassza a NUBO kanapét, és élvezze a minőségi alvást és a sokoldalú funkcionalitást egyetlen bútordarabban. Teremtsen tökéletes egyensúlyt a stílus és a kényelem között a NOBO kanapéval!

A ROM kanapék személyre szabhatóak elképzelései alapján, a méret, a szín, a bevonó anyag, a láb típusának és színének megváltoztatásával, illetve a különböző funkciók hozzáadásával vagy eltávolításával. 3D tervező program segítségével vizuálisan megjeleníthető modell, ezátal könnyebb a tervezés! 

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
longchair elem: nem
smartchair elem: nem
TURN oldalra forgatható manuális elem: nem
szövetbevonat ágykeretre: igen

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

MONTANA BŐR

TRENTINO BŐR

SAMBIA BŐRHATÁSÚ SZÖVET

CAMINO AQUACLEAN SZÖVET

KALEIDO AQUACLEAN SZÖVET

NEVIO AQUACLEAN SZÖVET

VELLUTI AQUACLEAN SZÖVET

DIVA VELVET SZÖVET

ESCANA EASYCLEAN SZÖVET

FLAVIA EASYCLEAN SZÖVET

ANCONA EASYCLEAN SZÖVET

MARTINIQUE EASYCLEAN SZÖVET

TONIQUE EASYCLEAN SZÖVET

VIVIQUE EASYCLEAN SZÖVET

GRIMALDI EASYCARE SZÖVET

TESINI EASYCARE SZÖVET

HIPPO EASYCARE SZÖVET

RIVOLI EASYCARE SZÖVET

RAVENNA SZÖVET

RIVANO SZÖVET

DÍSZPÁRNA SZÖVET

LÁBAK

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
Praktikus kialakítású, kis méretű kanapé, választható vendégágy funkcióval – ezek a Nokto kanapé legfontosabb ismérvei.