Monami egyedien tervezhető kanapé Katt rá a felnagyításhoz

Monami egyedien tervezhető kanapé / ROM

Minden MONAMI kanapé egyedi darab, pontosan úgy tervezve, ahogyan az otthonodba és az életedbe illik. Ehhez minden modellt 10 cm-es lépésekben tervezünk meg 3D-s tervezőnkben – veled együtt. Tökéletesen illeszkedik a szobához, mint egyetlen másik kanapé sem. Választható modulként, kanapéként, sarokpontként, és U alakban. Kényelmi funkciók sokasága színesíti a meghitt, nyugodt pillanatokat, amelyeket mindenki megérdemel. A modulok egyenként konfigurálhatók.

Nyújtsd ki a lábadat, és lazíts egy a hosszú nap után. Élvezd a sok helyet a meghitt pillanatokhoz. Engedd szabadon kibontakozni a kreativitásod és alakítsd át a kanapét a saját igényeid szerint. Levehető fejtámla, a választható karfa szélesség vagy üléskeménység, az akár elektomosan állítható lábtámasz mind a kényelmedet szolgálja.  

Nem számít, hová akarsz ülni. A lehajtható fejtámla nyugodt üléshelyzetet garantál minden egyes üléshez. Állítható lábtámasszal egyszerűen tedd fel a lábad, és lazíts. Választható kézi vagy elektromos változatban. Állítható háttámlát használd akkor, ha csak egyszerűen lazítani akarsz. A háttámla egyszerű megnyomásával megnövelheted az ülést.

A MONAMI kanapé a jólét oázisa az egész család számára, melyhez a chill és a swing funkció is hozzájárul. Kifejezetten kényelmes felnőttek számára, de egyben olyan kanapé is, amelyen a gyerekek otthon érzik magukat. Egy családi kanapé, amely meghív Téged és szíved szeretteit az együtt töltött időre. 

Több mint 350 különböző huzat, melyek kiváló minőségű szövetek és finom bőrök is egyben. A csúcstechnológiás kárpitszövetekkel nemcsak kényelmesek, hanem könnyen tisztíthatóak is. Családi életének igazi központot adnak, és mindennel együtt járnak, amit az kínálni tud. Az állatok szeretete és jelenléte fontos része az otthonunknak, éppen ezért a MONAMI kanapé csúcstechnológiás szövetei kifejezetten állatbarátok, hogy a háziállatok és a bútor tökéletes harmóniában élhessenek egymás mellett. A speciálisan kifejlesztett szövetek, amelyeket a MONAMI kanapéban használunk, kiválóan ellenállnak az állati szőrnek és karmoknak. Nem kell többé aggódni az esetleges károsodások miatt, mivel a szövetek tartósak és könnyen tisztíthatóak. Ez azt jelenti, hogy Te és a kedvenc háziállatod kényelmesen élvezhetitek a kanapé adta kényelmet és pihenést. Végül, de nem utólsó sorban az üléskeménység szintén tervezhető a Boxspring+ vagy Dynaspring kényelmi funkciókkal. 

Válaszd a MONAMI kanapét, hogy élvezd a testreszabhatóság és a kényelem új dimenzióját otthonodban.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
választható ülésmélység: igen
longchair elem: igen
pure elem: nem
akkumlátoros töltési lehetőség: igen
USB csatlakozó: nem
szövetbevonat ágykeretre: nem

Árajánlat kérés


DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Impozáns megjelenésű Panama kanapé modern vonalvezetése mellé párosul a különleges steppelés, amely a termék karfáin jellenik meg. Divatos formavilág jellemzi.
Amennyiben egy variálható, minimalista ülőgarnitúrát keres, Ön megtalálta a legjobbat a Vinson kanapéban. Egyedi megoldások, modern formavilág, kényelem egy termékben. 
A részletek nagy szerepet játszanak abban, hogy az otthonunk berendezése tökéletes legyen, és hogy a nappaliban harmonikus hangulat uralkodjon.