Matheo egyedien tervezhető kanapé Katt rá a felnagyításhoz

Matheo egyedien tervezhető kanapé / ROM

MATHEO kanapé maga a luxus, igazi luxus szófa. Valósággal találkozik az elegancia a kényelemmel.

Fedezd fel a MATHEO ROM kanapé kifinomult eleganciáját és mennyei üléskényelmét, amely garantáltan az otthonod központi szereplőjévé válik. A MATHEO ROM kanapé a tökéletes kombinációja a luxusnak és a kényelemnek. Az ülések puhák és kényelmesek, olyan érzést nyújtanak, mintha egy felhőbe süppednél.

A minőségi habok és a tökéletesen megtervezett rugózás garantálja a tartósságot és a hosszantartó kényelmet. A kifinomult dizájnrészletek a kartámaszon, a karfa szemet gyönyörködtető dizájnrészlete úgy zárja körbe a kanapét, mintha szeretettel ölelné át a használót. A stílusos fémlábak elegáns fekete színben vagy divatos szálcsiszolt rozsdamentes acélból adják a kanapénak a luxus végső simítását, és úgy néznek ki, mintha lebegne. A MATHEO fejtámlái állítható magasságban és dőlésszögben is.

A részletek szépsége és precizitása minden pillanatban megragadja a figyelmet, miközben egyedi stílus és elegancia árad a szobába. A kartámaszok formatervezése egyedülálló és lenyűgöző, és garantáltan a belső tér fókuszpontjává válnak. A MATHEO ROM kanapé nemcsak a kényelem és a dizájn miatt lenyűgöző, hanem a minőség terén is kiemelkedő. A legmagasabb minőségű anyagok és a kitató munka jellemzi, hogy hosszú éveken át tökéletes állapotban szolgáljon Téged és családodat.

Engedd, hogy a MATHEO ROM kanapé belesimuljon életedbe, és elvarázsolja az otthonodat a luxus és a stílus világává. Élvezd a kényelmet, melyet csak egy igazán kiváló minőségű kanapé nyújthat, és csodáld meg a dizájnrészletekben rejlő művészi értéket. Válaszd a MATHEO ROM kanapét, és éld át a magas minőségű üléskényelem és a kifinomult dizájn tökéletes kombinációját. Lépj be a luxus és a kényelem világába, és tedd otthonodat a pihenés és a stílus oázisává.

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
Kérjen ajánlatot!
választható karfatípus: igen
választható ülésmagasság: igen
választható ülésmélység: nem
longchair elem: igen
smartchair elem: igen
karfa nélküli záróelem: igen
GLIDER manuális ülésmélység nyitási funkció: nem
akkumlátoros töltési lehetőség: igen
ülésfűtés: nem

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

MONTANA BŐR

TRENTINO BŐR

SAMBIA BŐRHATÁSÚ SZÖVET

CAMINO AQUACLEAN SZÖVET

KALEIDO AQUACLEAN SZÖVET

NEVIO AQUACLEAN SZÖVET

VELLUTI AQUACLEAN SZÖVET

DIVA VELVET SZÖVET

ESCANA EASYCLEAN SZÖVET

FLAVIA EASYCLEAN SZÖVET

ANCONA EASYCLEAN SZÖVET

MARTINIQUE EASYCLEAN SZÖVET

TONIQUE EASYCLEAN SZÖVET

VIVIQUE EASYCLEAN SZÖVET

GRIMALDI EASYCARE SZÖVET

TESINI EASYCARE SZÖVET

HIPPO EASYCARE SZÖVET

RIVOLI EASYCARE SZÖVET

RAVENNA SZÖVET

RIVANO SZÖVET

DÍSZPÁRNA SZÖVET

LÁBAK

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Impozáns megjelenésű Panama kanapé modern vonalvezetése mellé párosul a különleges steppelés, amely a termék karfáin jellenik meg. Divatos formavilág jellemzi.
Amennyiben egy variálható, minimalista ülőgarnitúrát keres, Ön megtalálta a legjobbat a Vinson kanapéban. Egyedi megoldások, modern formavilág, kényelem egy termékben. 
A részletek nagy szerepet játszanak abban, hogy az otthonunk berendezése tökéletes legyen, és hogy a nappaliban harmonikus hangulat uralkodjon.