ROM Montego egyedien tervezhető kanapé Katt rá a felnagyításhoz

ROM Montego egyedien tervezhető kanapé

A mai trendeket képviselő Montego kanapé a legújabb termékcsaládja a Rom kollekciónak. Látványával mindenki pulzusát megemeli. Elegáns megjelenésével bármilyen stílusú nappali vagy épp közösségi tér központi bútorává válhat. Kényelem az első, ezért a Rom szakemberei a kanapé tervezésekor az ergonómiára fektették a legnagyobb hangsúlyt. Fokozni is lehet természetesen a pihenést az opcionálisan választható manuális állítható fejtámlával, illetve kérhetünk olyan funkciót, amely esetben az ülőfelületet mélységben tudjuk növelni. A termék egyedi lábakkal rendelhető, amely felfut a karfák oldalára, ezáltal karaktert ad a bútornak. A Montego modellek szélességét 10 cm-es léptékben tudjuk növelni, illetve két- és háromszemélyes kanapé és sarokkanapé kivitelű összeállítást lehet varázsolni a termékből.

A ROM kanapék személyre szabhatóak elképzelései alapján, a méret, a szín, a bevonó anyag, a láb típusának és színének megváltoztatásával, illetve a különböző funkciók hozzáadásával vagy eltávolításával. 3D tervező program segítségével vizuálisan megjeleníthető modell, ezátal könnyebb a tervezés! 

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
418.000 Ft / -tól
választható karfatípus: nem
választható ülésmagasság: nem
választható ülésmélység: nem
longchair elem: igen
smartchair elem: nem
karfa nélküli záróelem: igen
home cinema elem: nem
pure elem: nem
TURN oldalra forgatható manuális elem: nem
GLIDER manuális ülésmélység nyitási funkció: igen
VARIO elektromos ülésmélység nyitási funkció: nem
LIFT funkció: nem
akkumlátoros töltési lehetőség: nem
USB csatlakozó: nem
Q box bútorelem (csatlakozóaljzat + USB csatlakozó): nem
aladin easy touch: nem
applikációval történő irányíthatóság: nem
szövetbevonat ágykeretre: nem
ülésfűtés: nem

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

Feltöltés alatt

LÁBAK

Feltöltés alatt

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

3D FÁJLOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Könnyed megjelenésű kanapé - akár az Ön otthonába? A Trinidad kanapéval sem lőttek mellé a tervezők, a minimiál stílusú kanapék nagy népszerűségnek örvendenek.
A fiatalos formavilággal rendelkező Tobago tervezhető kanapé remek választás lehet modern stílusú nappali szobába. Finoman ívelő háttámlaja kecsességet ad a terméknek.
A modern Vegas tervezhető kanapé felülír mindent, amit a bútorokról eddig sejtettünk. Különböző elemeivel varázslatos összeállítások kreálhatók.