ROM Vegas egyedien tervezhető kanapé Katt rá a felnagyításhoz

ROM Vegas egyedien tervezhető kanapé

A modern Vegas tervezhető kanapé felülír mindent, amit a bútorokról eddig sejtettünk. Különböző elemeivel varázslatos összeállítások kreálhatók. Két- és háromszemélyes kanapé, szófa, sarokkanapé, U alakú kanapé és még sorolhatnánk annyi lehetősége van a Vegas rendszerének. Az egyes bútorelemek szélessége 10 cm-es léptékben növelhető. Kényelem a felsőfokon hiszen dönthető háttámlája megfelelő háttámaszt ad a használójának. Szóval csak ,,döntsük" a Vegas mellett és termékkel egyedi nappalit teremtünk. A kanapét ajánljuk irodaházakba, illetve közösségi terekbe, ahol a koncentrált pihenés szintén fontos egy - egy tárgyalást megelőzően. Engedje el a fantáziáját és varálja bátran a színeket és a bevonó anyagokat. Válassza a Vegas kanapét!

ROM kanapék személyre szabhatóak elképzelései alapján, a méret, a szín, a bevonó anyag, a láb típusának és színének megváltoztatásával, illetve a különböző funkciók hozzáadásával vagy eltávolításával. 3D tervező program segítségével vizuálisan megjeleníthető modell, ezáltal könnyebb a tervezés! 

Kiemelt tulajdonságok
Ár:
1.103.000 Ft / -tól
választható karfatípus: igen
választható ülésmagasság: nem
választható ülésmélység: nem
longchair elem: igen
smartchair elem: nem
karfa nélküli záróelem: nem
home cinema elem: nem
pure elem: igen
TURN oldalra forgatható manuális elem: nem
GLIDER manuális ülésmélység nyitási funkció: nem
VARIO elektromos ülésmélység nyitási funkció: nem
LIFT funkció: nem
akkumlátoros töltési lehetőség: nem
USB csatlakozó: nem
Q box bútorelem (csatlakozóaljzat + USB csatlakozó): nem
aladin easy touch: nem
applikációval történő irányíthatóság: nem
szövetbevonat ágykeretre: nem
ülésfűtés: nem

Árajánlat kérés


SZÖVETEK

Feltöltés alatt

LÁBAK

Feltöltés alatt

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt

3D FÁJLOK

Feltöltés alatt

Kapcsolódó termékek

Könnyed megjelenésű kanapé - akár az Ön otthonába? A Trinidad kanapéval sem lőttek mellé a tervezők, a minimiál stílusú kanapék nagy népszerűségnek örvendenek.
A mai trendeket képviselő Montego kanapé a legújabb termékcsaládja a Rom kollekciónak. Látványával mindenki pulzusát megemeli.
A fiatalos formavilággal rendelkező Tobago tervezhető kanapé remek választás lehet modern stílusú nappali szobába. Finoman ívelő háttámlaja kecsességet ad a terméknek.