Kanapék

Ön itt jár: > >

Kanapék

KANAPÉK

Egyedi kanapék. Tekintse meg a kínálatunkban szereplő ROM és Gala Collezione kanapékat, amelyek saját elképzelés szerint alakíthatók! Egyedi megoldások, széles választék!

A weboldalon található árak tájékoztató jellegűek. Kérjük, bátran vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal, akik elkészítik az igényeihez igazított, személyre szabott árajánlatot.

Telefon: +36-70/677-8505
Email: info@divashome.hu
Üzletünk: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.
Nyitvatartás: H, K, Sze, P: 10:00-18:00 // CS: 10:00-20:00 // Szo: 09:00-13:00

Rendezés:
Nézet:
Arles sarokkanapé egy varázslatos kis sarok, amely méreteit tekintve helytakarékos megoldás egy kisebb nappali szobába.
Axel sarokkanapé fiatalos küllemével és meglepő tulajdonsággal rendelkezik a többi ülőgarnitúrához képest.
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról.
A Barista funkcionális bútorszett, amely kiválóan alkalmas étkezőkbe és amerikai konyhás nappalikba. 

Belluno moduláris kanapé a Gala Collezione kollekciójának bútorcsaládja. A modularitás lehetőséget ad az egyedi bútor megtervezéséhez. 

Íves vonalvezetésű kanapé, melynek sajátossága a láb nélküli kialakításban, az ebből adódó egységes megjelenésben, továbbá a kecses karfa megoldásban mutatkozik meg.
Bodo sarokkanapé a rendkívül népszerű skandináv stílus jegyeit képviselő bútor, amelyhez a légies megjelenés párosul.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Cantata moduláris kanapé különlegessége a steppelés, amely csupán a megjelenésével is nem mindennapivá teszi kanapét a többi Gala Collezione modelljéhez képest
Capella kanapé modern stílusú enteriőrökbe ajánlott, hiszen a bútor magabiztos megjelenésével a modernitást erősíti.
Capella sarokkanapé exkluzív megjelenésű, modern stílust képviselő ülőgarnitúra.
Capri moduláris kanapé az elegancia megtestesítője. A Gala Collezione kollekció moduláris rendszerű ülőgarnitúra.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapéban biztosan nem fog csalódni.
Modern kanapé komfortos pihenésre tervezve. Az egyedien tervezhető ROM Columbia kanapéra nem csak a lustálkodás tökéletes színtereként tekinthetsz, de a nappali stílusos főszereplőjeként is.
A ROM Cosmo kanapé nem csupán stílusos, de rendkívül tartós és funkcionális is.
A Cristallo kanapé modern vonalvezetésével számos enteriőrbe megállja a helyét. A letisztultsága miatt sokak kedvencévé vált. 
Dana sarokkanapé a legújabb, modern stílusjegyeket képviselő ülőgarnitúra a Gala Collezione bútorai közül.
Egy kanapé, mely nem csak megjelenésében, de használhatóságában is fiatalos, ugyanis akár okostelefonról is irányítható funkcióval is kérhető. A Davis kanapét talán pont Önnek tervezték?
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Ágyazható, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Eden sarokkanapé egy klasszikus formavilágú, bűbájos bútordarab, amelynek méreteivel is felhívja figyelmét a többi ülőgarnitúra közül.