Tervezhető kanapék

Tervezhető kanapék

Itt az ideje, hogy olyan kanapéja legyen, ami minden elvárásának megfelel!
 

A megoldás: személyre szabott kanapé, melyet Ön tervezhet meg a Divas Lakberendezés munkatársával, egy Tablet készülék és egy alkalmazás segítségével! A kanapé tervezésekor különböző alap modellek közül választhat, amit aztán teljes mértékben igényei szerint alakítunk a 3D kanapé látványtervező alkalmazással. Ön határozhatja meg a kanapé méretét, anyagát, színét és a funkciókat!

Rendezés:
Nézet:
Vendégággyá alakítható, stílusos megjelenésű kanapé steppelt designnal. Ez az Aurora kanapé, mellyel még az extra funkciókba is belekóstolhat.
Jolly Joker a kanapék világában! Funkció és megjelenés tekintetében is minden tartalmazhat amit csak szeretne - ez a Donato kanapé.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Colorado kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Tasman kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
Kifinomult kanapé, exkluzív megjelenéssel - talán így jellemezhetnénk a Romano kanapé modellt. A funkcionalitást és a stílusos megjelenést keresi egyazon kanapéban? Megtalálta, az Ön kanapéja a Romano!
Semleges stílusú, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely számtalan stílussal párosítható. Ez a Bellona, talán Önnek tervezték ezt a kanapét?
Fiatalos megjelenésű, egyszerű vonalvezetésű kanapé, mely méretét tekintve tökéletes lehet kis és nagy méretű terekbe egyaránt. A Helena kanapé választásával biztosan nem fog csalódni.
Kényelmes, jól használható kanapét keres? A Cadini kanapé minimal megjelenésével, komfortos kialakításával és a számtalan funkció választási lehetőségével tökéletes választás lehet.
Kanapé minőségi megjelenéssel és férfias stílusjegyekkel. A férfiak kedvence? Határozottan igen! Minőségi megjelenésének köszönhetően gyakran kerül előtérbe a Chronos kanapé!
Minimal megjelenésű kanapé, stílusos karfa kialakítással – az Antelao kanapé sokak kedvence, mely köszönhető a különféle ülésmagasság variációknak. Legyen akár alacsony, akár magas ez a kanapé kényelmes választásnak bizonyulhat.
Könnyed megjelenésű kanapé - akár az Ön otthonába? A Trinidad kanapéval sem lőttek mellé a tervezők, a minimiál stílusú kanapék nagy népszerűségnek örvendenek.
Vendégággyá alakítható, modern megjelenésű kanapé keretes szerkezetű lábakkal, melyek fém és fa típusban egyaránt elérhetőek. Hozza ki a maximumot az Apollon kanapéból, tájékozódjon a különféle funkciókról, lehetőségekről!
Kecses formavilággal rendelkező kanapé, mely egyszerű, de nagyszerű megjelenésének köszönhetően a legtöbb enteriőben megállja helyét, legyen szó bármilyen lakberendezési stílusról. Talán pont a Barbuda kanapét kereste ezidáig?
A mértékletesség jegyében készült kanapé, jó társ lehet azoknak akik nem szeretik maguk körül a felhajtást, de emellett fontos számukra a minőség és kényelem. Mindez megvan a Triton kanapéban.
Praktikus kialakítású, kis méretű kanapé, választható vendégágy funkcióval – ezek a Nokto kanapé legfontosabb ismérvei.
Ágyneműtartós, modern kanapét keres? Megtalálta, a Dorado kanapé megfelelhet elvárásainak, amennyiben elnyeri tetszését fém keretes kialakítása és az ebből adódó karakteres megjelenése.
Kanapé színben és anyagban azonos kiegészítős lehetőséggek - puffal és/vagy fotellel. A Levana ülőgarnitúra választásával maximalizálhatja nappalijában megtalálható ülőfelületeket.
Ha egy kis méretű, kompakt kanapét keres, ne keresgéljen tovább. A Galaxio kanapé modern megjelenése és praktikus kialakítása biztosan elnyeri tetszését.
A Dalmas kanapét szögletes formavilág és letisztult megjelenés jellemzi, bátran ajánljuk azoknak akik időtlen designra vágynak. A kanapé variálhatósága az Ön kezében van, érdeklődjön a lehetőségekről!
Üléfűtéssel rendelkező kanapé, elegáns megjelenéssel. Két legyet egy csapásra! Nem kell lemondani a kényelemről a megjelenés rovására. A Remus kanapé mindkettőt biztosítja!
Glamour stílusú enteriőrbe keres kanapét? Megtalálta, a Daphne kanapé vízszintesen steppelt kialakításával felettébb jól mutatat majd a nappaliban.