Ön itt jár: > >

magazin

Exkluzív beszámoló a Brüsszeli Bútorkiállításról a ROM 2024-es újdonságaival

Kiemelt partnerünk, a ROM belga bútorgyártó 2024-es újdonságait, innovatív megoldásait és legújabb szövetkínálatát nézhettük meg kollégáimmal a Brüsszeli Bútorvásáron. Mindemellett megismertük a legújabb trendeket, anyagokat, és inspirálódtunk a szebbnél szebb standokon! Következzen exkluzív, képes beszámolónk.

„A lakberendezési szaküzlet drága.” Tévedés!

Addig, amíg nem tértem be egy esős szombat délelőtt a DiVAS lakberendezési szaküzletbe, én is ebben a tévhitben éltem.

Ki lesz idén az Év Lakberendezője?

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) idén is meghirdette az Év Lakberendezője versenyét, és büszkén jelenthetjük be, hogy az esemény támogatói között van a Divas Lakberendezés is. A szakma legrangosabb hazai megmérettetésében 3 kategóriában lehet pályázni: Otthon / Projekt / Pályakezdő.

„Legózd” össze a tökéletes kanapét!

Egy ideális világban minden kanapé más és más, hogy a lakástulajdonosok igényeinek, kényelmének a legjobban megfeleljen. Hiszen mit ér egy gyönyörű kanapé, hogyha a mindennapi életben nem illeszkedik a szokásainkhoz, nem szolgálja a kényelmünket?

Kanapé választási kisokos: bőr vagy szövet?

A nappali kialakításának az egyik legfontosabb “momentuma” a kanapé kiválasztása, amikor is felmerül a “nagy kérdés”: bőr vagy szövet kanapét válasszak? A válasz pedig korántsem egyszerű, méghozzá azért, mert személyenként változnak a vélemények, elképzelések. Ezúttal szakmai írásunkban...

Személyre szabott kanapék - mindent a tervezésről! 1. rész

Legnagyobb választék, legjobb megjelenítés, legújabb technológia! Alkossa meg személyre szabott, minden igényét maximálisan kielégítő kanapéját, mutatjuk, hogyan!

Személyre szabott kanapék - mindent a tervezésről! 2. rész

Amikor otthonunk berendezéseit választjuk, akkor az elsődleges szempontok között kell, hogy szerepeljen a minőség, a hosszú élettartam, a megjelenés és bár a végére maradt, de talán a legfontosabb a kényelem. Otthonunk egyik legmeghatározóbb...